ONZICHTBARE LUIDSPREKERS

Het wegwerken of integreren van luidsprekers in een interieur, geplaatst op de wand of tegen het plafond, is steeds een afwegen tussen een esthetisch mooie oplossing en het behoud van een superieure geluidskwaliteit. Tot nu... Met de revolutionaire Sonance luidsprekers komt daar verandering in. Sonance "onzichtbare luidsprekers" brengen technologie en design samen in een oplossing met vrijheid in architectuur en inrichting.

 

Of het nu gaat om een eenvoudige stereo geluidsinstallatie of een complexe installatie in openbare gebouwen of beschermde historische monumenten; bij renovatie, restauratie of nieuwbouw zijn Sonance onzichtbare luidsprekers ongetwijfeld een welgekomen oplossing.

 

Sonance en Monitor Audio CI zijn toonaangevend in "architectural audio". Van muur- en plafondspeakers voor home cinema tot multiroom en audiodistributie oplossingen, beiden behoren tot de absolute koplopers met nieuwe technologieën en innovaties.

GERICHTE LUIDSPREKERS

Zonarsound is 's werelds toonaangevende leverancier van directionele audio speakers, opgericht in Groot - Brittannië en gespecialiseerd in doelgerichte audio-oplossingen voor akoestisch veeleisende toepassingen. Deze directionele electrostatische luidsprekers produceren een uitstekende geluidskwaliteit, zijn stijlvol en ultradun, en zijn eenvoudig te installeren in elke omgeving.

 

Zonarsound speakers worden in 2 uitvoeringen gemaakt: een standaard uitvoering voor ophanging aan het plafond en een versie die past in een vals plafond met tegels van 60x60cm. Deze vormen een “geluidsdouche” waarbij het geluid enkel voor een beperkte oppervlakte onder de luidspreker bedoeld is. Deze speakers worden onder andere gebruikt bij:

 

  • Luister gebieden in de bibliotheek, zonder verstoring van andere bezoekers.
  • Doelgerichte audio berichten in wachtrijen.
  • Audio-toepassingen in openbare ruimtes, eventueel met digital signage.
  • Specifieke communicatie in een fabriekshal.
  • Informatie in musea, exposities en op tentoonstellingen.
  • Gerichte reclame in supermarkten.
  • ...

FLEXIBELE LUIDSPREKERS

De K-Array Anakonda is een revolutionaire luidsprekeroplossing voor elke situatie waar een klassieke luidspreker niet kan gebruikt worden. Deze luidsprekerslang is IP55 en kan dus in openluchtinstallaties gebruikt worden. Het is de perfecte oplossing voor geluidsdistributie in een PA systeem, zowel in stand-alone als in combinatie met een actieve subwoofer. Door het geringe gewicht en zijn flexibiliteit kan deze slang gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande structuren.

 

Eén module is 2m lang en kan verlengd worden met extra modules, met een max. van 16. Dit creëert een ononderbroken geluidslijn van 32m!

TUINLUIDSPREKERS

Naast de high end Landscape Series heeft Sonance ook een meer budget vriendelijke oplossing voor een mooi geluid in uw tuin: Sonarray! Dit is een makkelijk te installeren set die bestaat uit 1 deels ondergronds verborgen 25cm subwoofer en acht satellietspeakers van 9cm, die samen een tuin tot 200m² kunnen voorzien van een prachtig geluid. En wees niet bang voor de buren, het geluid van deze set is, mits een correcte professionele plaatsing alleen in de eigen tuin te horen.  We hebben een Sonarray set in demo staan, contacteer ons voor een afspraak en overtuig uzelf van het verbluffende geluid!

 

Dit systeem mag jaar in jaar uit buiten blijven staan, het geluid zal u blijven verbazen. Uiteraard hebben we ook kleinere oplossingen voor uw terras, sauna, zwembad of boot.  Aangezien dit producten zijn die heel specifieke eigenschappen hebben, kan u best contact met ons opnemen om samen te bekijken wat u precies nodig heeft!

 

AUDIO AT WORK

Dit is dé betrouwbare en flexibele audio oplossing voor uw winkel, kantoor, restaurant of hotel. Door gebruik te maken van bestaande 3-faserails voor verlichting, kunnen de speakers en transmitters eenvoudig worden gemonteerd. Vervolgens speelt u meteen, draadloos. Speakers veranderen van positie is nu ook kinderspel. We zijn klaar voor een toekomst in verandering.
Door gebruik te maken van de 1,9 GHz band, is er geen interferentie mogelijk met klassieke wifi netwerken op 2,4 of 5 GHz, ook niet in overbevolkte wifi-zones. Met een bereik tot 100 meter en een vertragings-vrije overdracht is het systeem veel betrouwbaarder en performanter dan wifi. Bent u toch fan van een bekabeld systeem? Geen probleem. Alle speakers beschikken over gebalanceerde audio in- en uitgangen en kunnen oneindig worden door gelust.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.