SECURITY

Beveiliging van eigendommen en personen is niet meer weg te denken uit onze samenleving en neemt zelfs steeds een belangrijkere rol in door onder andere criminaliteit en een dreiging van terrorisme.

 

De vraag naar intelligente beveiligingsoplossingen groeit dan ook ieder jaar fors.

 

Wij bieden met UNV en Ajax Smart Home een betrouwbare oplossing voor camera toepassingen en alarmsystemen.

 

 

AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem dat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”.

 

Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden geconfigureerd en bediend.

 

Met AJAX Systems houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade. En dit aan een voordelige prijs, zonder abonnement.

 

UNV biedt een betaalbaar en degelijk camerasysteem voor zowel kleine als heel uitgebreide installaties aan.  De oplossing bestaat uit gratis software voor PC of mobiele toestellen (zowel iOS en Android), UNV netwerkcamera’s (met ondersteuning voor SD-kaarten), en recorders.  U kan de camera's zelfs integreren in de Ajax security app.

 

Met deze gemakkelijke camera's kan iedereen HD-netwerkcamera’s inzetten om indringers, winkeldieven en incidenten vast te leggen. Video’s zijn direct te bekijken en opnames kunnen vanaf elke locatie worden afgespeeld, ter plaatse of op afstand, via het internet.

 

 

unv-cctv-solution-500x500
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.