BEDRIJFSGEBOUWEN

Bij O-MICRO-N kan u terecht voor alle geluidssystemen voor professionele toepassingen. Ieder bedrijf heeft nood aan een op maat gemaakte oplossing. Wij zijn gespecialeerd in 100V installaties die bestemd zijn voor grote bedrijfsruimtes, productiehallen, winkels, sporthallen, kerken,… Dergelijke installaties zijn aangepast om muziek en spraak over grotere afstanden of oppervlaktes te verspreiden.

Biamp-Logo-1web

OPROEP & ACHTERGRONDMUZIEK

 

Je kan in een bedrijf overal losse radio’s neerzetten, maar zonder twijfel krijg je onmiddellijk een onaangename kakafonie van verschillende geluiden.

Met een 100V systeem sluit je alle ruimtes en alle luidsprekers aan op 1 muziekbron. De installatie biedt meteen nog een aantal extra functies:

 

 • Centraal oproepsysteem
 • Evacuatiealarm
 • Automatische boodschappen
 • Bel om pauzes aan te kondigen
 • signalering van begin/einde ploegendiensten
 • ...

Door het aantal luidsprekers te verhogen bekom je een meer evenwichtige spreiding van het geluid. Met een 100V installatie zijn de mogelijkheden eindeloos: zowel binnen als buitengebruik, inbouw of opbouw, samen komen we zeker tot de perfecte oplossing.

 

Dankzij onze bevoorrechte samenwerking met o.a. Biamp kunnen wij u verder helpen met elke situatie. Vraag vrijblijvend meer informatie of een gratis bezoek van één van onze geluidstechnici.

HORECA

In restaurants moet muziek vooral ontspannend werken en liefst onopvallend aanwezig zijn. Wij bieden een ruim gamma discrete kwaliteitsluidsprekers zowel voor opbouw als inbouw. Gekoppeld aan een multiroom / multisource systeem kan u ook verschillende zones instellen, die zowel centraal als lokaal bediend kunnen worden via bijvoorbeeld uw smartphone. Wij verzekeren u van aangepaste muziek in al uw ruimtes: bar, eetzaal, terras, lounge,...  Luidsprekers voor binnen en buiten kunnen we bovendien in elke RAL kleur leveren.

 

Voor (swing-) cafés liggen de zaken anders, daar kijken we voor u naar het beste systeem dat bijdraagt aan de ambiance. Met eventueel de mogelijkheid om tijdelijk uit te breiden als u een optreden organiseert, of een buiten installatie wil aansluiten tijdens een kermis of stadsfestival.

 

Om u een hoogstaande en constante kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij enkel met bekende A-merken zoals:‚Äč

 

 • Bluesound
 • Monitor Audio CI
 • Denon
 • Biamp
 • JBL

 

 • K-Array
 • Marantz
 • Shure
 • Tascam
 • Mipro

 

En ook zeer belangrijk: wanneer er zich een defect voordoet, kunnen we u tijdelijk kwaliteitsvolle vervangtoestellen bezorgen tijdens de herstelling!

 

 

RAADZALEN

ts920_1000x719

Een raadzaal vraagt ook om specifieke oplossingen:

 

Een conferentiesysteem is zeer belangrijk voor de spraakverstaanbaarheid bij meetings en vergaderingen, zeker bij grote groepen of bij akoestische problemen.

 

Een slechte verstaanbaarheid van een spreker leidt snel tot luistermoeheid, waardoor irritatie ontstaat en de luisteraars interesse verliezen. Het conferentiesysteem geeft elke spreker zijn eigen microfoon en luidspreker, zodat de invloed van de akoestiek wordt beperkt. Dit leidt tot een sterk verbeterde verstaanbaarheid.

 

Tevens dwingt een conferentiesysteem een betere vergaderdiscipline af omdat de voorzitter de overige sprekersposten kan overrulen. U heeft dan ook de mogelijkheid te vergadering op te nemen voor latere referenties.  Indien er over bepaalde agendapunten moet gestemd worden, kan dit ook via het conferentiesysteem.

 

Wij werken zowel met bekabelde als draadloze infrarood systemen van Toa.  Om u te overtuigen, kunnen we bij u langskomen met een demo systeem.  De draadloze systemen zijn ideaal voor zalen die ook voor andere doeleinden gebruikt worden zoals ceremoniezalen of in beschermde gebouwen.  Deze systemen zijn immers heel snel op te bouwen en na afloop ook weer snel opgeruimd.  En aangezien wij de volledige configuratie op voorhand programmeren, kan dit ook door niet technisch personeel gedaan worden.

 

 

DRAAGBARE SYSTEMEN

Een goede geluidsversterking is cruciaal bij het organiseren van een evenement. De draagbare en draadloze systemen van Mipro bieden u een uitgebreid gamma toestellen, speciaal ontwikkeld voor mobiele geluidsversterking binnen én buiten.

 

Mipro toestellen werken zowel op netstroom als op een krachtige ingebouwde herlaadbare batterij, zijn stevig en duurzaam en kunnen door niet-technisch personeel bediend worden. Ze staan garant voor krachtige en heldere spraakversterking en muziekweergave.

 

De systemen worden geleverd met een draadloze microfoon naar keuze, en bieden audio- en CD/MP3-weergave. Het maakt ze geschikt voor de meest diverse toepassingen: een presentatie, het sinterklaasfeest, een debatavond,  een sportmanifestatie, en nog veel meer…

 

Een extra microfoon, een statief, berghoes of draagtas zijn optioneel verkrijgbaar.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.