COMPUTERS & TOEBEHOREN

O-MICRO-N is uw eerste hulplijn voor ICT-oplossingen op maat. Wij verzorgen ICT-support voor KMO's en zelfstandigen. Wij leveren werkstations en laptops van alle bekende merken ( zoals Intel, HP, Asus, …), alsook op maat gemaakte systemen voor specifieke toepassingen. Ook in uw vergaderzaal kan u op ons rekenen: interactieve schermen voor presentaties, beamers en (draadloze) conferentiesystemen zitten in ons aanbod.  (Smart Technologies, Samsung, Toa,...)

 

Ook de bekabeling of installatie van uw (draadloos) netwerk is voor ons geen probleem.

 

Wij helpen u ook graag verder met randapparatuur:

 

  • Beamers (Epson, BenQ, Optoma, NEC, ...)
  • Large Format Displays (Samsung, Iiyama, LG,..)
  • Scanners (Fujitsu, ...)
  • Kopieerapparaten​ en printers (Brother, Xerox, ...)
  • Netwerk producten (Ubiquity, Netgear, ...)
  • Usb-producten (Belkin, Logitech, ...)
  • IP beveiligingscamera’s (Axis, ...)

 

Xeptor-banner-Approved-Selection.jpg

Voor instellingen die met een krap budget moeten werken, kunnen we refurbished toestellen aanbieden: Approved Selection is speciaal geselecteerde, gebruikte hardware die voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.  

 

De hardware wordt gecheckt op 18 punten door ons team van refurbishing experts. Deze heeft heel weinig cosmetische schade, is van buiten en van binnen volledig schoongemaakt, de data is gecertificeerd verwijderd door Blancco en wordt volledig getest.

 

Deze computers zien er als bijna nieuw uit, en krijgen standaard 3 jaar waarborg.  Deze kunnen volledig aan uw wensen aangepast worden.  Contacteer ons voor een aanbieding op maat!

SECURITY

Beveiliging van eigendommen en personen is niet meer weg te denken uit onze samenleving en neemt zelfs steeds een belangrijkere rol in door onder andere criminaliteit en een dreiging van terrorisme. De vraag naar intelligente beveiligingsoplossingen groeit dan ook ieder jaar fors. Wij bieden met Axis en Ajax Smart Home een betrouwbare oplossing voor camera toepassingen en alarmsystemen.

ajax kit.png

Axis biedt met de nieuwe Companion reeks een betaalbaar en degelijk systeem voor kleine installaties aan.  De oplossing bestaat uit gratis software voor PC of mobiele toestellen (zowel iOS en Android), Axis netwerkcamera’s (met ondersteuning voor SD-kaarten), PoE switches en recorders. Per site kan u tot 16 camera’s aanmelden. 

 

Met de nieuwe Companion reeks kan iedereen HD-netwerkcamera’s inzetten om indringers, winkeldieven en incidenten vast te leggen. Video’s zijn direct te bekijken en opnames kunnen vanaf elke locatie worden afgespeeld, ter plaatse of op afstand, via het internet. Videofragmenten en snapshots zijn eenvoudig te delen met collega’s en de autoriteiten.

 

AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem dat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. 

 

Gecertificeerde kwaliteit, een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past en beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die AJAX Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.

 

Met AJAX Systems houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade. En dit aan een voordelige prijs, zonder abonnement.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.