COMPUTERS & TOEBEHOREN

O-MICRO-N is uw eerste hulplijn voor ICT-oplossingen op maat. Wij verzorgen ICT-support voor KMO's en zelfstandigen. Wij leveren werkstations en laptops van alle bekende merken ( zoals Intel, HP, Lenovo, …), alsook op maat gemaakte systemen voor specifieke toepassingen. Ook in uw vergaderzaal kan u op ons rekenen: interactieve schermen voor presentaties, beamers en (draadloze) conferentiesystemen zitten in ons aanbod.  (Smart Technologies, Samsung, Toa,...)

 

Ook de bekabeling of installatie van uw (draadloos) netwerk is voor ons geen probleem.

 

Wij helpen u ook graag verder met randapparatuur:

 

  • Netwerk producten (switches & AP's van o.a. Ubiquity, Netgear, ...)
  • Large Format Displays (Samsung, Iiyama, LG,..)
  • Scanners (Fujitsu, ...)
  • Kopieerapparaten​ en printers (Brother, Xerox, ...)
  • Verstelbare monitorsteunen (Met 1 of meerdere schermen die makkelijk op de juiste hoogte zijn in te stellen, verhoogt het werkcomfort en de productiviteit. )
  • IP beveiligingscamera’s (Axis, Lilin, UNV...)

 

Xeptor-banner-Approved-Selection.jpg

Voor instellingen die met een krap budget moeten werken, kunnen we refurbished toestellen aanbieden: Approved Selection is speciaal geselecteerde, gebruikte hardware die voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.  

 

De hardware wordt gecheckt op 18 punten door ons team van refurbishing experts. Deze heeft heel weinig cosmetische schade, is van buiten en van binnen volledig schoongemaakt, de data is gecertificeerd verwijderd door Blancco en wordt volledig getest.

 

Deze computers zien er als bijna nieuw uit, en krijgen standaard 3 jaar waarborg.  Deze kunnen volledig aan uw wensen aangepast worden.  Contacteer ons voor een aanbieding op maat!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.